Sennen Splash (päiv. 20.4.)

Sennen Splash

Sennen Splashin koordinaattori on Maikku Westerlund.

Alajaoston uintiryhmän, Sennen Splash, uintipaikkana on Hyvinkään koirakylpylä (Tervamäentie 193, 05840 Hyvinkää) , josta varaamme vuoroja aina kysynnän mukaan. Pyrkimys on pitää vakio vuoro kerran viikossa, mikäli uimareita riittää.

Aloitteleville uimareille on mahdollista järjestää uimaopetusta (ts. uittaja) sopimuksen mukaan. Vaikka koirasi olisikin hurja vesipeto järvessä, kannattaa uittaja ensimmäiselle uimalareissulle varata.

Uinti sopii lähes kaikenikäisille ja –kuntoisille koirille ja se on erittäin hyvää ja monipuolista liikuntaa. Puoli tuntia polskimista väsyttää aktiivisetkin koirat, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mukaan voi ilmoittautua milloin vaan! Ainoana ehtona on, että koirasi on sosiaalinen ja sietää muita koiria samaan aikaan altaassa.

Mukaan tarvitset vaihtovaatteet (altaan reunalla kastuu varmasti) ja sandaalit. Pyyhkeet, föönit, kelluntaliivit ja vesilelut löytyvät paikan päältä, mutta oman lelun voi toki ottaa mukaan. Uintiajat varataan sopimuksen mukaan puoleksi tunniksi kerrallaan.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan Sennen Splashin joukkoon,
ilmoittaudu Maikulle
: maikku.westerlund(at)gmail.com