Sveitsiläiset loikkijat

Sennenkoira on myös oiva agilitykoira! Niin entlebuchit, appenzellit kuin bernit ja grossetkin voivat ohjaajansa innostamana harrastaa agilitya, kunhan koira on terve ja mieluusti vähintään vuoden ikäinen. Agilityssa suoritetaan erilaisia esteitä, joilla harjoitetaan koiran ketteryyttä, nopeutta ja toimintareaktiota – sekä ohjaajan taitoa hallita koiraa. Sveitsiläiset Loikkijat harrastavat tätä hauskaa lajia hymyssä suin ja hännät heiluen.

Kiinnostaako Agility?

Agility on hyvää aktivointia koiralle sekä parantaa koiran ja ohjaajan välistä kontaktia. Agilityä voi alkaa harrastamaan kun koira on täyttänyt vuoden.

Agilityn alkeiskurssilla tutustutaan agilityn esteisiin, jokaisen koirakon yksilölliset tarpeet huomioiden. Huolellinen alkuopetus antaa koiralle valmiudet suoriutua esteistä itsenäisesti ja turvallisesti.

Sonjan yhteystiedot:
Sonja Pajalin
spajalin@hotmail.com
040 593 6439

Kouluttajan esittely.
Olen Sonja, minulla on kotona kaksi appenzellia jotka molemmat harrastavat agilitya. Ofelia 5 v ja Pirkko kohta 2 v. Ofelian kanssa kisaamme tällä hetkellä maxi2 luokassa, Pirkko treenailee vielä ilman kisaamista. Olen suorittanus agilityn koulutusohjaaja kurssin tuossa pari vuotta sitten ja kouluttanut nyt meillä seurassa kolmisen vuotta säännöllisesti ryhmiä. Tärkeintä minulle on lajin turvallisuus ja että esteet suoritetaan turvallisesti. Myös koiran terveys ja se että lajin parissa on hauskaa ovat minulle lajin perusta.