Koirakoulut (päiv. 24.7.)

SYKSY - 2018

Koulutusvastaava ja Toko-ryhmän koordinaattori Hanna Lindholm.

Iloiset Sennenkoirakoulut aloittavat taas. Koulutusmaksu on 30 euroa/kurssi alajaoston jäseniltä ja se tulee maksaa alajaoston tilille FI07 3131 3003 2818 13 PKS/Kaila, ennen kurssin alkua, ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Viestikenttään: ryhmän nimi.


Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun alajaostolaisille, sennenkoirien omistajille tai yhdistyksemme jäsenille.
Kurssille osallistuvien koirien rokotusten tulee olla voimassa.


Jos et tiedä mihin ryhmään koirasi kanssa menisitte niin voit kysyä neuvoa Hannalta: hannaleena.lindholm(at)luukku.com


Kerro ilmoittautuessasi oma nimesi ja puhelinnumerosi sekä koiran nimi, ikä ja sukupuoli.

————————————————————————————————————–

PENTUKURSSI - seuraava kurssi pidetään syksyllä.

Alajaosto toivoo kurssille osallistuneille mukavaa kesää ja tavataan sitten syksyllä uusien kurssien merkeissä.

Tervetuloa Pentukurssille - tietoa pentukurssista

Pentukurssi on tarkoitettu 4-8 kk ikäisille pennuille. Penturyhmäläisiltä vaaditaan Kennelliiton ohjeiden mukaan kaikki pentuvaiheen rokotukset ennen kurssin aloittamista.

Kurssille mahtuu mukaan 8 koirakkoa. Mikäli kurssilla on tilaa voi mukaan tulla myös kesken kauden. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alajaostolaisille.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse hannaleena.lindholm(at)luukku.com

PENTUKURSSI: Kurssin tavoitteena on rakentaa koiran ja ohjaajan välille positiivinen suhde, joka mahdollistaa tehokkaan oppimisen ja opettaa ohjaajalle koirankoulutuksen perustaitoja. Ryhmässä harjoitellaan mm. kontaktia, palkitsemista, hihnassa kulkemista, ohittamista ja luoksetuloa.

————————————————————————————————————————–

ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI - seuraava kurssi pidetään syksyllä.

ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI: Kurssi sopii esimerkiksi pentukurssin jatkoksi, mutta kurssille voi osallistua myös ilman aiempaa kurssitaustaa. Kurssilla vahvistetaan koiran ja omistajan välistä suhdetta, opetellaan arkielämän hyödyllisiä taitoja sekä ryhmässä toimimista.

————————————————————————————————————–

TOKO alkeet

TOKO alkeet kurssi on tarkoitettu tottelevaisuuskokeiden liikkeistä kiinnostuneille koirakoille. Kurssin pääpaino on alokasluokan (ALO) liikkeiden harjoittelussa, edeten jokaisen kurssilaisen oman tason mukaisesti. Alokasluokan liikkeitä ovat: seuraaminen, paikalla makaaminen, maahanmeno seuraamisen yhteydessä, luoksetulo, noutoesineen pitäminen, kauko-ohjaus ja estehyppy. Kurssilaisten kiinnostuksen mukaan voidaan myös käydä avoimen luokan liikkeitä läpi. Oli tavoitteenasi TOKO-kisat tai parantaa yhteistyötä koirasi kanssa on tämä kurssi sinulle.

————————————————————————————————————–

YLEISIÄ OHJEITA KOULUTUSKENTÄLLE:
* Koirat pidetään koulutuskentällä aina kytkettyinä! Tällä taataan oppimisrauha kaikille. Muistathan myös kysyä, voiko koirasi tulla tutustumaan ennen kuin päästät sen toisen koiran luo. Koulutuksen aikana ei leikitä, vaan keskitytään koulutukseen.
* Rokotusten on oltava voimassa. Pennuille myös tehosterokotus annettu.
* Mukaan tarvitset: koiran, PALJON pehmeitä, helposti syötäviä ja maistuvia makupaloja ja/tai lempilelun mukaan koiralle palkinnoksi, kaulapannan ja taluttimen (ei flexiä) sekä vettä. Itsellesi tarvitset positiivista mieltä ja huumorintajua!
* Juoksuaikaiset nartut eivät saa osallistua koulutuksiin.
* Jokainen siivoaa oman koiransa jätökset kentältä ja sen ympäristöstä! Muista siis ottaa kakkapussit mukaan!