Tervetuloa Perustaidot kuntoon kurssille (lis 28.8.)-TILAA 3-paikkaa

Kurssi järjestetään sunnuntaisin klo 16.00-17.00 Malminkartanon Sirkuskentällä, Ruosilantie 13 00390 Helsinki.

Kurssin ensimmäinen kerta on 8.9. ja muut koulutuskerrat ovat 15.9.,  22.9. ja 29.9. Kurssin kouluttajana toimii Liisa Säkäjärvi (Pompsis). Liisan esittely on alla.

Kurssi on tarkoitettu vähintään 8kk täyttäneille koirille, yläikärajaa ei ole.

Kurssille mahtuu mukaan 8 koirakkoa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alajaostolaisille/sveitsinpaimenkoirille.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu on 45,-/koirakko ja se tulee suorittaa alajaoston tilille FI07 3131 3003 2818 13 PKS/Kaila viimeistään 4.9. mennessä. Viestikenttään: Perustaidot-kurssi.

Ilmoittautumiset Seljalle: selja.kaila(at)seljakaila.fi (tai 040-4126835)

Kurssin kuvaus: Perustaidot kuntoon (arkitottis) - ryhmä on kaikenikäisille koirille (vähintään 8 kk) ja heidän omistajilleen tarkoitettu perusvalmiuksien ja - taitojen kurssi. Kurssin aikana harjoitellaa perustaitoja, jotka kaikkien koirien (myös omistajien) tulisi hallita. Hyvä perusta tekee arjesta helpompaa ja valmentaa halutessa mahdollisesti harrastus- ja (kilpa)kentille suuntaavia koirakoita. Treeneissä harjoitellaan lähellä pysymistä ja kontaktia, luopumista, rahoittumista ja kohdetyöskentelyä sekä koirakohtaisesti niihin liittyviä sovelluksia (kaunista hihnakäytöstä, esineistä ja asioista luopumista, käsittelyä, luoksetuloa, erilaisia häiriöitä…)

Kouluttajan Liisa Säkäjärvi esittely:

Liisa Säkäjärvi on positiviseen kouluttamiseen eriskoitunut eläintenkouluttaja. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja toiminut opetusalalla vuodesta 2001 lähtien. Lisäksi hän on neuropsykiatrinen valmentaja sekä ammattitutkinnon suorittanut eläinkouluttaja.

Eläinten kouluttamisesta Liisalla on kokemusta reilun kahdenkymmenen vuoden ajalta. Liisa on harrastanut omien koiriensa kanssa erityisesti hajutyöskentelyä, vesipelastusta, jälkeä, hakua, tottelevaisuuskoulutuksia… Hajutyöskentelyä hän on valmentanut myös virka- ja työkoirille vuodesta 2012 lähtien.

Liisa ei usko, että on olemassa mahdottomia koiria! Hän on ammentanut omaa kokomustaan kouluttamalla monia eri eläinlajeja aina karhuista kanoihin ja uskoo, että oikeilla lähestymistavoilla ja harjoittelemalla mahdottomistakin saadaan mahdollisia!

Kurssille osallistujille suositellaan luettavaksi kirjaa “Onnistu koirasi koulutuksessa, Wiren & Romppainen”

Comments are closed.