Tervetuloa Pentukurssille (päiv. 28.8.) (TÄYNNÄ)

Kurssi järjestetään sunnuntaisin klo 15.00-16.00 Malminkartanon Sirkuskentällä, Ruosilantie 13, 00390 Helsinki.

Kurssin ensimmäinen kerta on 8.9. ja muut koulutuskerrat ovat 15.9.,  22.9. ja 29.9. Kurssin kouluttajana toimii Liisa Säkäjärvi (Pompsis). Liisan esittely on alla.

Kurssi on tarkoitettu 4-9 kk vanhojen pentujen omistajille perheenjäsenineen. Perheenjäsenistä useampi voi osallistua kuunteluoppilaina, mutta yksi ihminen keskittyy koiran kouluttamiseen koko kurssin ajan. Penturyhmäläisiltä vaaditaan Kennelliiton ohjoiden mukaan kaikki pentuvaiheen rokotukset ennen kurssin aloittamista.

Kurssille mahtuu mukaan 8 koirakkoa, ( 6 paikkaa on jäljellä ). Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alajaostolaisille / sveitsinpaimenkoirille.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu on 45,-/koirakko ja se tulee suorittaa alajaoston tilille FI07 3131 3003 2818 13 PKS/Kaila viimeistään 4.9. mennessä. Viestikenttään: Pentu-kurssi.

Ilmoittautumiset Seljalle: selja.kaila(at)seljakaila.fi (tai 040-4126835)

Kurssin kuvaus: Pentukurssilla luodaan pohja kaikelle tulevalle oppimiselle ja osaamiselle. Kurssin aikana harjoitellaan lähellä pysymistä ja kontaktia, rauhoittumista, luopumista ja kohdetyöskentelyä sekä niihin liittyviä sovelluksia koirakohtaisesti (mm. luoksetulo, hihnassa kulkeminen, käsittely eläinlääkärillä/näyttelyissä/hoitotoimenpiteissä, toisten koirien ohituksia, istumista ja maahanmenoa.)

***

Kouluttajan Liisa Säkäjärvi esittely:

Liisa Säkäjärvi on positiviseen kouluttamiseen eriskoitunut eläintenkouluttaja. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja toiminut opetusalalla vuodesta 2001 lähtien. Lisäksi hän on neuropsykiatrinen valmentaja sekä ammattitutkinnon suorittanut eläinkouluttaja.

Eläinten kouluttamisesta Liisalla on kokemusta reilun kahdenkymmenen vuoden ajalta. Liisa on harrastanut omien koiriensa kanssa erityisesti hajutyöskentelyä, vesipelastusta, jälkeä, hakua, tottelevaisuuskoulutuksia… Hajutyöskentelyä hän on valmentanut myös virka- ja työkoirille vuodesta 2012 lähtien.

Liisa ei usko, että on olemassa mahdottomia koiria! Hän on ammentanut omaa kokomustaan kouluttamalla monia eri eläinlajeja aina karhuista kanoihin ja uskoo, että oikeilla lähestymistavoilla ja harjoittelemalla mahdottomistakin saadaan mahdollisia!

Kurssille osallistujille suositellaan luettavaksi kirjaa “Onnistu koirasi koulutuksessa, Wiren & Romppainen”

Comments are closed.