SYKSYN ensimmäinen Sennen-lenkki, Vaakkoi 2.9.2018 klo 10.00-15.00. (lis. 24.7.)

Vaakkoi 2.9.2018 klo 10.00-15.00.
Noin kuuden kilometrin mittainen lenkki Vaakkoin ulkoilualueella. Maasto on korkeuseroiltaan vaihtelevaa. Matkan varrella on myös kallioita, juuria ja kiviä. Polulla ei pääse kulkemaan kovin ripeästi. Retkeen kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Kuivalla säällä pärjää lenkkareilla. Reitti kulkee parin pienen järven ohi ja Kämmenlammen laavulla voimme myös grillata, jos metsäpalovaroitus ei ole enää voimassa. Uintimahdollisuuksiakin löytyy. Koirat kulkevat alueella kytkettyinä. Parkkipaikka sijaitsee Vihdintien varrella Kehä III:n suunnasta tullessa tien oikealla puolella. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Saarijärventie 1, 02980 Espoo. Tämä osoite on Vihdintien vasemmalla puolella, parkkipaikkaa vastapäätä ja tien vieressä näkyy sininen P-kyltti, jonka nuoli osoittaa parkkipaikan suuntaan. Ilmoittautumiset 1.9. mennessä: tea.stromsholm(at)kolumbus.fi. Tervetuloa mukaan. T: Tea Strömsholm, 045-3503834

Comments are closed.