SYKSYN ensimmäiset Sennen-lenkit, pennut 6.10. ja aikuiset 20.10. (lis. 18.8)

Sennenlenkki PENNUILLE, Kirkkonummella 6.10.2019 klo 11.00-12.00.

Lenkki on tarkoitettu yli 4 kk ikäisille pennuille, joilla on rokotukset kunnossa.

Myös rauhalliset aikuiset koirat, jotaka kaipaavat lyhyempää lenkkiä ja haluavat tavata lajitovereita, ovat tervetulleita.

Ennen lenkkiä pistäydymme  Kauppakeskus Kirsikan Mustissa ja Mirrissä, jossa on mahdollisuus harjoitella pennun punnitusta ja halutessasi voit tehdä myös ostoksia siellä. Tämän jälkeen teemme reilun kilometrin mittaisen lenkin hiekkatietä pitkin. Lenkillä yritämme olla riehumatta ja harjoittelemme samalla hihnassa kulkemista. Lenkin jälkeen voimme käydä koirapuistossa leikkimässä (isoille ja pienille koirille tarkoitetut koirapuistot on erikseen) ja katsotaan tilanteen mukaan kumpaan puistoon kukin menee. Mahdollista on myös mennä joko koirapuistoon tai lenkille. Tästä voimme sopia paikan päällä.

Muista ottaa reilusti vettä ja herkkuja mukaan.

Auton saa Kauppakeskus Kirsikan parkkipaikalle Kirkkolaakson puiston viereen.  Osoite: Saloviuksentie, 02400 Kirkkonummi. Ilmoittautumiset Tealle : tea.stromsholm(at)kolumbus.fi tai 045-3503834.
Tervetuloa mukaan.

————————————————————————————————————-

Sennenlenkki Pirttimäen ulkoilualueella 20.10.2019 klo 11-14

Mahdollisuus on osallistua n. 3 km:n tai n. 7 km:n lenkille. Reitiltä löytää parkkipaikalle helposti sinisiä merkkejä seuraillen. Pidemmän lenkin puolivälissä on mahdollisuus käydä Hynkälammen keittokatoksella grillaamassa. Reitti on kokonaisuudessaan helppokulkuista hiekkatietä. Alueella liikkuu paljon ulkoilijoita, joten koirat kulkevat kytkettyinä.

Pirttimäen ulkoilualueen läheisyyteen Kunnarlantielle pääsee myös linja-autolla (no 246)

Osoite: Kunnarlantie 110, 02740 Espoo.

Ilmoittautumiset Tealle : tea.stromsholm(at)kolumbus.fi tai 045-3503834.
Tervetuloa mukaan.

Comments are closed.