Rally-tokon alkeet kurssi, sunnuntaisin 27.5. alkaen (päiv. 17.5.)

Täynnä

Rally-tokon alkeet kurssilla käydään läpi alokas- ja avoimenluokan kylttejä koirakoiden taso huomioiden. Kurssi on tarkoitettu sekä kisaamisesta kiinnostuneille koirakoille että koirakoille, jotka kaipaavat yhteistä mukavaa puuhaa. Kurssi antaa hyvän pohjan kisoista kiinnostuneille koirakoille, mutta tärkeintä on yhteinen hauskanpito koiran kanssa. Kouluttajana Noora Mäkelä. (Nooran esittely ilmoituksen lopussa.)

Kurssia on yhteensä viisi (5) kertaa sunnuntaisin 27.5., 3.6., 10.6.,1.7., ja 8.7. klo 16-17

Osoite on Varistontie 3, 01660 Vantaa (entinen Hämeenkylän koulun kenttä). Huom!! osoite muuttunut aikaisemmasta ilmoituksesta!!


Kurssin hinta ja maksuehto: hinta 50,- eur /koirakko ja se tulee maksaa alajaoston tilille viimeistään 24.5.2018. Tilinumero FI07 3131 3003 2818 13 (PKS/Kaila).

Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun alajaostolaisille ja/tai sveitsinpaimenkoirille.

Tiedustelut Nooralta, noora.makelaa(at)gmail.com


Sitovat ilmoittautumiset 13.5.2018 mennessä Nooralle,

noora.makelaa(at)gmail.com

Kouluttajana NOORA MÄKELÄ:
“Olen kahden paimenkoiran omistaja ja intohimoinen koiraharrastaja. Aktiivisesti harrastan etenkin tokoa, agilitya ja rally-tokoa, mutta olen lisäksi treenannut enemmän tai vähemmän myös hakua, jälkeä, Nose Workia ja paimennusta. Minulla on 7-vuotias collie, joka on siirtynyt tokon treenaamisesta ja kisaamiseta rally-tokoon ja kilpailee siellä VOI-luokassa. Nuorempi koirani – 3-vuotias australianpaimenkoira – on treenannut pennusta asti aktiivisesti tokoa ja agilitya, ja on nyt hiljattain kisannut rally-tokossakin RTK1
ja RTK2-koulutustunnusten verran. Olen etenkin collieni kanssa treenannut rally-tokoa säännöllisesti ja treenataan kaikkeja kylttejä ALOsta MES-luokkaan eli kokemusta on näiden kaikkien opettamisesta. Olen treenannut rally-tokoa collieni kanssa myös ohjatusti, mutta valtaosa rally-tokossakin hyödyntämistäni opeista tulee tokon puolelta. Tokossa olen kouluttautunut useiden eri kouluttajien opeissa ja olen suorittanut sekä arkitottelevaisuus- että kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajan pätevyydet. Itselleni
koiraa kouluttaessa on tärkeää olla selkeä ja looginen ja pohtia aina asioita koiran näkökulmasta. Kouluttajana pyrin huomioimaan erilaiset koirakot eli aina ei ole vain yhtä ainoaa ratkaisua, vaan
eri koirakoille toimivat eri keinot. Tavoitteenani on myös tehdä treenihetkistä hauskoja kokemuksia niin koirille kuin ohjaajille!”

Comments are closed.