Sennen lenkit : 26.11. (päiv. 9.10.)

Sennenlenkki 26.11.2017 klo 10-14 Nuuksiossa.
Osoite: Valklammentie, Vihti. Valklammentien parkkipaikka ja alueen opastetaulu löytyvät puomin läheisyydestä.
Valittavissa on lyhyempi n. 4 km:n/3 t. ja pidempi n. 5-6 km:n/4 t. lenkki. Lyhyemällä lenkillä kuljetaan puolet matkasta metsäpoluilla ja puolet helppokulkuista hiekkatietä pitkin. Reitiltä on helppo löytää hiekkatietä pitkin parkkipaikalle grillaustauon jälkeen, jos ei halua lähteä pidemmälle lenkille. Grillaustauko pidetään Saarilammen tulentekopaikalla, n. 1,3 km parkkipaikalta. Pidemmällä lenkillä voimme tarvittaessa pitää toisen tauon Klassarinkalliolla. Polut ovat juurakkoisia ja saattavat olla liukkaita. Reitillä on muutamia pitkospuita ja pidemmältä reitiltä löytyy myös kallioita. Lenkin aikana koirat kulkevat kytkettyinä. Esittäydytään lyhyesti jo parkkipaikalla ennen retkelle lähtöä. Kaikki eivät tahdo koiriensa syystä tai toisesta tutustuvan toisiin hihnassa. Koira voi olla esimerkiksi arka ja haluta välimatkaa vieraisiin koiriin. Sovitaan esittäytymisen yhteydessä pelisäännöistä, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua. Ilmoittautumiset 25.11. mennessä: tea.stromsholm@kolumbus.fi. Tervetuloa mukaan!

Comments are closed.