Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Rally-tokon alkeet kurssi, sunnuntaisin 27.5. alkaen (päiv. 17.5.)

Thursday, April 26th, 2018

Täynnä

Rally-tokon alkeet kurssilla käydään läpi alokas- ja avoimenluokan kylttejä koirakoiden taso huomioiden. Kurssi on tarkoitettu sekä kisaamisesta kiinnostuneille koirakoille että koirakoille, jotka kaipaavat yhteistä mukavaa puuhaa. Kurssi antaa hyvän pohjan kisoista kiinnostuneille koirakoille, mutta tärkeintä on yhteinen hauskanpito koiran kanssa. Kouluttajana Noora Mäkelä. (Nooran esittely ilmoituksen lopussa.)

Kurssia on yhteensä viisi (5) kertaa sunnuntaisin 27.5., 3.6., 10.6.,1.7., ja 8.7. klo 16-17

Osoite on Varistontie 3, 01660 Vantaa (entinen Hämeenkylän koulun kenttä). Huom!! osoite muuttunut aikaisemmasta ilmoituksesta!!


Kurssin hinta ja maksuehto: hinta 50,- eur /koirakko ja se tulee maksaa alajaoston tilille viimeistään 24.5.2018. Tilinumero FI07 3131 3003 2818 13 (PKS/Kaila).

Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun alajaostolaisille ja/tai sveitsinpaimenkoirille.

Tiedustelut Nooralta, noora.makelaa(at)gmail.com


Sitovat ilmoittautumiset 13.5.2018 mennessä Nooralle,

noora.makelaa(at)gmail.com

Kouluttajana NOORA MÄKELÄ:
“Olen kahden paimenkoiran omistaja ja intohimoinen koiraharrastaja. Aktiivisesti harrastan etenkin tokoa, agilitya ja rally-tokoa, mutta olen lisäksi treenannut enemmän tai vähemmän myös hakua, jälkeä, Nose Workia ja paimennusta. Minulla on 7-vuotias collie, joka on siirtynyt tokon treenaamisesta ja kisaamiseta rally-tokoon ja kilpailee siellä VOI-luokassa. Nuorempi koirani – 3-vuotias australianpaimenkoira – on treenannut pennusta asti aktiivisesti tokoa ja agilitya, ja on nyt hiljattain kisannut rally-tokossakin RTK1
ja RTK2-koulutustunnusten verran. Olen etenkin collieni kanssa treenannut rally-tokoa säännöllisesti ja treenataan kaikkeja kylttejä ALOsta MES-luokkaan eli kokemusta on näiden kaikkien opettamisesta. Olen treenannut rally-tokoa collieni kanssa myös ohjatusti, mutta valtaosa rally-tokossakin hyödyntämistäni opeista tulee tokon puolelta. Tokossa olen kouluttautunut useiden eri kouluttajien opeissa ja olen suorittanut sekä arkitottelevaisuus- että kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajan pätevyydet. Itselleni
koiraa kouluttaessa on tärkeää olla selkeä ja looginen ja pohtia aina asioita koiran näkökulmasta. Kouluttajana pyrin huomioimaan erilaiset koirakot eli aina ei ole vain yhtä ainoaa ratkaisua, vaan
eri koirakoille toimivat eri keinot. Tavoitteenani on myös tehdä treenihetkistä hauskoja kokemuksia niin koirille kuin ohjaajille!”

ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI ALKAA 6.5.2018 (lis. 8.3.)

Tuesday, March 6th, 2018

käynnissä

Tervetuloa Arkitottelevaisuuskurssille
Kurssi järjestetään sunnuntaisin Malminkartanon Sirkuskentällä, Ruosilantie 13 00390 Helsinki. Kurssin ensimmäinen kerta on 6.5. klo 16.00-17.00. Kurssin muut koulutuskerrat ovat 13.5., 20.5., 27.5. ja 3.6. klo 15.00-16.00. Kurssin kouluttajina toimivat Sofia Jweihan ja Hanna Lindholm.

Kurssi on tarkoitettu vähintään 8kk täyttäneille koirille, yläikärajaa ei ole.

Kurssille mahtuu mukaan 8 koirakkoa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alajaostolaisille.


Kurssimaksu on 30,-/koirakko ja se tulee suorittaa alajaoston tilille FI07 3131 3003 2818 13 PKS/Kaila viimeistään 30.4. mennessä. Viestikenttään: Arkitottelevaisuuskurssi.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse sofia.jweihan(at)helsinki.fi

ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI: Kurssi sopii esimerkiksi pentukurssin jatkoksi, mutta kurssille voi osallistua myös ilman aiempaa kurssitaustaa. Kurssilla vahvistetaan koiran ja omistajan välistä suhdetta, opetellaan arkielämän hyödyllisiä taitoja sekä ryhmässä toimimista.

Malminkartanon Sirkuskenttä su klo 15-17 (päiv 21.5.)

Thursday, March 12th, 2015

Malminkartanon sirkuskenttä, on alajaostolaisten käytössä.

Alajaostolla on Malminkartanon sirkuskentällä treenivuoro tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 15-17. Koirakoulujen päätyttyä on kentta alajaostolaisten vapaassa käytössä. Voit treenata joko yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa! Terveisin Hanna

Yhteistyö jatkuu Koirahieroja Katja Härmän kanssa (13.3.2017)

Monday, June 23rd, 2014

Pääkaupunkiseudun alajaostolaiset saavat  hoitokerran hintaan 35,-/krt Katjan toimitiloissa Kellokoskella. Yhteystiedot: Katja Härmä, Linjatie 520, 04500 Kellokoski. Sähköposti:  tmikatja.harma(at)gmail.com tai 040-566 5566.

Etusivun alalaidassa “MUUT LINKIT” löydät linkin Katjan kotisivuille.

APUTASSUT - apuvoimia tapahtumien järjestämiseen (lis 3.4.)

Thursday, April 3rd, 2014

APUTASSUT

Alajaostollamme on yli 200 jäsentä, joille vain kourallinen
henkilöitä järjestää erilaisia tapahtumia, luentoja,
koulutuksia ja vaikka mitä muuta. Kaipaamme kovasti lisää
apuvoimia järjestämään kanssamme juuri näitä tapahtumia,
joissa pääsemme nauttimaan yhteishengestä ja tutustumaan muihin
saman henkisiin ihmisiin.

Mitään ei tarvitse osata vaan yhdessä tekemällä opimme ja
autamme toisiamme. Jos pystyt edes joskus avustamaan
(ennakkojärjestelyissä tai paikan päällä) ota
ystävällisesti yhteyttä Hannaan (hanna.gronlund@gmail.com /
0504821469). Hanna kertoo mielellään lisää, jos haluat tietää
tarkemmin missä asioissa tarvitsemme apuvoimia.

Terveisin  Hanna

Alajaosto haastaa kaikki berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.

Monday, December 31st, 2012

Pääkaupunkiseudun alajaosto haastaa kaikki alajaostolaiset osallistumaan edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.
Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat kannustaa avoimuuteen ja haluaa osallistua aktiivisesti berninpaimenkoirien terveyden tukemiseen ja keski-iän nostoon. Edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyyt sekä eliniät ovat tärkeä apuväline kasvattajille kun jalostusvalintoja tehdään. Kaikki tiedot ovat kullanarvoisia kun tavoitteena on nostaa berninpaimenkoirien keski-ikää sekä tukea hyvää elämänlaatua.
Tarkempaa tietoa kuolinsyiden keruusta sekä lomakkeet, joilla voit lähettää tietoja edesmenneestä berninpaimenkoirastasi löydät Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n kotisivuilta osoitteesta http://sennenkoirat.net/site/kuolinsyytiedosto