Archive for the ‘Uncategorized’ Category

VETOKURSSI ALKAA 3.3.2018 (lis 18.2.)

Monday, February 19th, 2018

VETOKURSSI ALKAA 3.3.2018

Vetokurssi, Espoon Perusmäessä maaliskuussa lauantaisin klo 14.00, 3.3., 10.3., 17.3. ja 24.3.
Harjoittelemme lumitilanteen mukaan joko pulkalla tai kärryillä vetämistä.


Ilmoittautumiset Marjo Heinolle p.0407198170 tai s-posti marjo.heino@kolumbus.fi

Sennenlenkki 10.3.2018 klo 11-14 Kirkkonummella (lis. 17.2.)

Saturday, February 17th, 2018

Kirkkonummen Meikossa parin tunnin lenkki, jonka jälkeen mahdollisuus jäädä grillaamaan.

Tulentekopaikka sijaitsee noin puoli kilometriä parkkipaikalta ja reitiltä on helppo löytää polkua pitkin autolle, jos ei halua tulla grillipaikalle. Reitti kulkee melko helppokulkuista metsäpolkua pitkin. Rannalla on kallioita ja muutama mäki, jotka saattavat kelistä riippuen olla liukkaita. Koirat kulkevat alueella kytkettyinä.

Ilmoittautumiset 9.3. mennessä: tea.stromsholm@kolumbus.fi.

Osoite parkkipaikalle: Korsolammentie 31, 02400 Kirkkonummi.

TOKO ALKEET KURSSI ALKAA 4.3.2018 (22.2.) - vain yksi paikka jäljellä

Saturday, February 17th, 2018

TOKOn alkeet kurssilla käydään läpi alokas- ja avoimenluokan liikkeitä. Kurssi on tarkoitettu kisaamisesta kiinnostuneille ja/tai pidempään tottelevaisuutta harrastaneille. Kurssi antaa hyvän pohjan kisoista kiinnostuneille koirakoille, mutta tärkeintä on yhteinen hauskanpito koiran kanssa. Kouluttajana Noora Mäkelä. (Nooran esittely ilmoituksen lopussa.)

Kurssia on yhteensä viisi (5) kertaa sunnuntaisin 4.3., 18.3., 25.3., 8.4. ja 15.4. klo 18-19. Koirakeitaan tiloissa osoitteessa Vantaanpuistontie 29, 01730 Vantaa

Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun alajaostolaisille ja/tai sveitsinpaimenkoirille.

Kurssin hinta ja maksuehto: hinta 65,00 /koirakko ja se tulee maksaa alajaoston tilille viimeistään 28.2.2018. Tilinumero FI07 3131 3003 2818 13 (PKS/Kaila).

Tiedustelut Nooralta, noora.makelaa(at)gmail.com.

Sitovat ilmoittautumiset 26.2.2018 mennessä Nooralle,  noora.makelaa (at) gmail.com
Kouluttajana NOORA MÄKELÄ:

“Olen kahden paimenkoiran omistaja ja intohimoinen koiraharrastaja. Aktiivisesti harrastan etenkin tokoa, agilitya ja rally-tokoa, mutta olen lisäksi treenannut enemmän tai vähemmän myös hakua, jälkeä, Nose Workia ja paimennusta. Minulla on 7-vuotias collie, jonka kanssa tällä hetkellä treenataan ja kisataan rally-tokoa, mutta sillekin pohjat on rakennettu aikoinaan tokon puolella. Nuorempi koirani – 3-vuotias australianpaimenkoira – on treenannut pennusta asti aktiivisesti tokoa ja agilitya, ja tokossa se onkin saanut hiljattain ensimmäisen VOI1-tuloksen. Ollaan treenailtu aktiivisesti myös EVL-luokan liikkeitä, vaikkei kisoissa sinne asti vielä ollakaan edetty. Vaikka kisakokemusta onkin vielä melko rajallisesti, niin kokemusta on kuitenkin kertynyt käymällä paljon eri koulutuksissa ja olen suorittanut myös kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajan pätevyyden. Itselleni koiraa kouluttaessa on tärkeää olla selkeä ja  looginen ja pohtia aina asioita koiran näkökulmasta. Toko-kouluttajana pyrin huomioimaan erilaiset koirakot eli aina ei ole vain yhtä ainoaa ratkaisua, vaan eri koirakoille toimivat eri keinot. Tavoitteenani on myös tehdä treenihetkistä hauskoja kokemuksia niin koirille kuin ohjaajille!”

Malminkartanon Sirkuskenttä su klo 15-17 (päiv 21.5.)

Thursday, March 12th, 2015

Malminkartanon sirkuskenttä, on alajaostolaisten käytössä.

Alajaostolla on Malminkartanon sirkuskentällä treenivuoro tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 15-17. Koirakoulujen päätyttyä on kentta alajaostolaisten vapaassa käytössä. Voit treenata joko yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa! Terveisin Hanna

Yhteistyö jatkuu Koirahieroja Katja Härmän kanssa (13.3.2017)

Monday, June 23rd, 2014

Pääkaupunkiseudun alajaostolaiset saavat  hoitokerran hintaan 35,-/krt Katjan toimitiloissa Kellokoskella. Yhteystiedot: Katja Härmä, Linjatie 520, 04500 Kellokoski. Sähköposti:  tmikatja.harma(at)gmail.com tai 040-566 5566.

Etusivun alalaidassa “MUUT LINKIT” löydät linkin Katjan kotisivuille.

APUTASSUT - apuvoimia tapahtumien järjestämiseen (lis 3.4.)

Thursday, April 3rd, 2014

APUTASSUT

Alajaostollamme on yli 200 jäsentä, joille vain kourallinen
henkilöitä järjestää erilaisia tapahtumia, luentoja,
koulutuksia ja vaikka mitä muuta. Kaipaamme kovasti lisää
apuvoimia järjestämään kanssamme juuri näitä tapahtumia,
joissa pääsemme nauttimaan yhteishengestä ja tutustumaan muihin
saman henkisiin ihmisiin.

Mitään ei tarvitse osata vaan yhdessä tekemällä opimme ja
autamme toisiamme. Jos pystyt edes joskus avustamaan
(ennakkojärjestelyissä tai paikan päällä) ota
ystävällisesti yhteyttä Hannaan (hanna.gronlund@gmail.com /
0504821469). Hanna kertoo mielellään lisää, jos haluat tietää
tarkemmin missä asioissa tarvitsemme apuvoimia.

Terveisin  Hanna

Alajaosto haastaa kaikki berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.

Monday, December 31st, 2012

Pääkaupunkiseudun alajaosto haastaa kaikki alajaostolaiset osallistumaan edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.
Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat kannustaa avoimuuteen ja haluaa osallistua aktiivisesti berninpaimenkoirien terveyden tukemiseen ja keski-iän nostoon. Edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyyt sekä eliniät ovat tärkeä apuväline kasvattajille kun jalostusvalintoja tehdään. Kaikki tiedot ovat kullanarvoisia kun tavoitteena on nostaa berninpaimenkoirien keski-ikää sekä tukea hyvää elämänlaatua.
Tarkempaa tietoa kuolinsyiden keruusta sekä lomakkeet, joilla voit lähettää tietoja edesmenneestä berninpaimenkoirastasi löydät Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n kotisivuilta osoitteesta http://sennenkoirat.net/site/kuolinsyytiedosto