Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Rally-tokokurssi 29.8. alkaen (lis. 14.8.)

Tuesday, August 14th, 2018

Rally-tokokurssille ovat tervetulleita niin aloittelevat rally-tokoilijat kuin kokeneemmatkin eli kurssilla harjoitukset suunnitellaan koirakoiden tason mukaan. Kurssi on tarkoitettu sekä kisaamisesta kiinnostuneille koirakoille että koirakoille, jotka kaipaavat yhteistä mukavaa puuhaa. Kouluttajana Noora Mäkelä. (Nooran esittely ilmoituksen lopussa.)
Kurssia on yhteensä viisi (5) kertaa keskiviikkoisin 29.8., 5.9., 12.9., 19.9., ja 26.9. klo 18-19. Kurssipaikkana on Varistontie 3, 01660 Vantaa (entinen Hämeenkylän koulun kenttä).
Kurssin hinta ja maksuehto: hinta 50 eur /koirakko ja se tulee maksaa alajaoston tilille viimeistään 27.8.2018. Tilinumero FI07 3131 3003 2818 13 (PKS/Kaila). Laita viestiin kurssin nimi ja ohjaajan nimi mikäli ei ole maksaja. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun alajaostolaisille ja/tai sveitsinpaimenkoirille.

Tiedustelut Nooralta, noora.makelaa(at)gmail.com (HUOM kaksi A-kirjainta sukunimen lopussa). Sitovat ilmoittautumiset 26.8.2018 mennessä Nooralle, noora.makelaa(at)gmail.com.

Kouluttajana NOORA MÄKELÄ:
“Olen kahden paimenkoiran omistaja ja intohimoinen koiraharrastaja. Aktiivisesti harrastan etenkin tokoa, agilitya ja rally-tokoa, mutta olen lisäksi treenannut enemmän tai vähemmän myös hakua, jälkeä, Nose Workia ja paimennusta. Minulla on 8-vuotias collie, joka on siirtynyt tokon treenaamisesta ja kisaamiseta rally-tokoon ja kilpailee siellä VOI-luokassa. Nuorempi koirani – 4-vuotias australianpaimenkoira – on treenannut pennusta asti aktiivisesti tokoa ja agilitya, ja on nyt hiljattain kisannut rally-tokossakin RTK1- ja RTK2-koulutustunnusten verran. Olen etenkin collieni kanssa treenannut rally-tokoa säännöllisesti ja treenataan kaikkia kylttejä ALOsta MES-luokkaan eli kokemusta on näiden kaikkien opettamisesta. Olen treenannut rally-tokoa collieni kanssa myös ohjatusti, mutta valtaosa rally-tokossakin hyödyntämistäni opeista tulee tokon puolelta. Tokossa olen kouluttautunut useiden eri kouluttajien opeissa ja olen suorittanut sekä arkitottelevaisuus- että kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajan pätevyydet. Itselleni koiraa kouluttaessa on tärkeää olla selkeä ja looginen ja pohtia aina asioita koiran näkökulmasta. Kouluttajana pyrin huomioimaan erilaiset koirakot eli aina ei ole vain yhtä ainoaa ratkaisua, vaan eri koirakoille toimivat eri keinot. Tavoitteenani on myös tehdä treenihetkistä hauskoja kokemuksia niin koirille kuin ohjaajille!”

SYKSYN ensimmäinen Sennen-lenkki, Vaakkoi 2.9.2018 klo 10.00-15.00. (lis. 24.7.)

Tuesday, July 24th, 2018

Vaakkoi 2.9.2018 klo 10.00-15.00.
Noin kuuden kilometrin mittainen lenkki Vaakkoin ulkoilualueella. Maasto on korkeuseroiltaan vaihtelevaa. Matkan varrella on myös kallioita, juuria ja kiviä. Polulla ei pääse kulkemaan kovin ripeästi. Retkeen kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Kuivalla säällä pärjää lenkkareilla. Reitti kulkee parin pienen järven ohi ja Kämmenlammen laavulla voimme myös grillata, jos metsäpalovaroitus ei ole enää voimassa. Uintimahdollisuuksiakin löytyy. Koirat kulkevat alueella kytkettyinä. Parkkipaikka sijaitsee Vihdintien varrella Kehä III:n suunnasta tullessa tien oikealla puolella. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Saarijärventie 1, 02980 Espoo. Tämä osoite on Vihdintien vasemmalla puolella, parkkipaikkaa vastapäätä ja tien vieressä näkyy sininen P-kyltti, jonka nuoli osoittaa parkkipaikan suuntaan. Ilmoittautumiset 1.9. mennessä: tea.stromsholm(at)kolumbus.fi. Tervetuloa mukaan. T: Tea Strömsholm, 045-3503834

Malminkartanon Sirkuskenttä su klo 15-17 (päiv 21.5.)

Thursday, March 12th, 2015

Malminkartanon sirkuskenttä, on alajaostolaisten käytössä.

Alajaostolla on Malminkartanon sirkuskentällä treenivuoro tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 15-17. Koirakoulujen päätyttyä on kentta alajaostolaisten vapaassa käytössä. Voit treenata joko yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa! Terveisin Hanna

Yhteistyö jatkuu Koirahieroja Katja Härmän kanssa (13.3.2017)

Monday, June 23rd, 2014

Pääkaupunkiseudun alajaostolaiset saavat  hoitokerran hintaan 35,-/krt Katjan toimitiloissa Kellokoskella. Yhteystiedot: Katja Härmä, Linjatie 520, 04500 Kellokoski. Sähköposti:  tmikatja.harma(at)gmail.com tai 040-566 5566.

Etusivun alalaidassa “MUUT LINKIT” löydät linkin Katjan kotisivuille.

APUTASSUT - apuvoimia tapahtumien järjestämiseen (lis 3.4.)

Thursday, April 3rd, 2014

APUTASSUT

Alajaostollamme on yli 200 jäsentä, joille vain kourallinen
henkilöitä järjestää erilaisia tapahtumia, luentoja,
koulutuksia ja vaikka mitä muuta. Kaipaamme kovasti lisää
apuvoimia järjestämään kanssamme juuri näitä tapahtumia,
joissa pääsemme nauttimaan yhteishengestä ja tutustumaan muihin
saman henkisiin ihmisiin.

Mitään ei tarvitse osata vaan yhdessä tekemällä opimme ja
autamme toisiamme. Jos pystyt edes joskus avustamaan
(ennakkojärjestelyissä tai paikan päällä) ota
ystävällisesti yhteyttä Hannaan (hanna.gronlund@gmail.com /
0504821469). Hanna kertoo mielellään lisää, jos haluat tietää
tarkemmin missä asioissa tarvitsemme apuvoimia.

Terveisin  Hanna

Alajaosto haastaa kaikki berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.

Monday, December 31st, 2012

Pääkaupunkiseudun alajaosto haastaa kaikki alajaostolaiset osallistumaan edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.
Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat kannustaa avoimuuteen ja haluaa osallistua aktiivisesti berninpaimenkoirien terveyden tukemiseen ja keski-iän nostoon. Edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyyt sekä eliniät ovat tärkeä apuväline kasvattajille kun jalostusvalintoja tehdään. Kaikki tiedot ovat kullanarvoisia kun tavoitteena on nostaa berninpaimenkoirien keski-ikää sekä tukea hyvää elämänlaatua.
Tarkempaa tietoa kuolinsyiden keruusta sekä lomakkeet, joilla voit lähettää tietoja edesmenneestä berninpaimenkoirastasi löydät Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n kotisivuilta osoitteesta http://sennenkoirat.net/site/kuolinsyytiedosto